T

he AI workshop gives the participants an opportunity to experience deep insights about themselves, life and others, as well as true transformation of their personality and character, helping them point their lives in the direction of greater harmony and a deeper, broader, higher and intensified awareness. The AI programme is a powerful exploration of the true nature of your own being.

Book on Yoga-Celibacy

NEW BOOK

The realisation of God (brahmajñana) is a realisation of the unlimited consciousness as one’s own true Self. The complete realization of Godhead is not possible without maintaining the threefold purity (purity of the body, the nadis, and the mind), as well as practicing devotion and surrender to the Supreme. Purity is necessary for achieving success in the practice of holistic yogic celibacy, which implies control over one’s sexual instincts, transcending sexual thoughts and attaining freedom from desires related to physical pleasure.

READ MORE

Upcoming workshops

Upcoming workshops

Testimonials

 • Bez obzira koliko duhovno radili na sebi, dug je to put do prihvaćanja samog sebe, ali sada gledajući, isplati se svaki atom snage koji ulažemo u to, u sebe. Konkretno ovaj intenziv, za razliku od drugih nekih duhovnih "radionica" koje sam prošla, osvijestio je u meni i u konačnici natjerao me da samoj sebi priznam tko sam i što želim. I to je puno i to je veliki korak.

  Natka

 • Intenziv je bio odličan. Tehnika je jako dobra. Lijepo je sa drugim bićima podijeliti te intimne stvari, vidjeti da ih to zanima i dobiti potvrdu. To sam doživio kao jedan od direktnijih susreta s drugima. Tokom rada u parovima došao sam do nekih značajnih uvida o sebi. Sve u svemu, jedan od realnijih doživljaja kojih u svakodnevnom životu nedostaje.

  Denis

 • Samo iskustvo teško da se može opisati u nekoliko rečenica. Za nas koji nismo iskusni meditanti bio je to u pravom smislu riječi INTENZIVNI izlet u vlastite dubine. Kako je dan prolazio um se smirivao, pažnja je rasla i pojavio se osjećaj prisutnosti i veće svjesnosti. Pojavila se i zahvalnost za vodstvo i podršku učitelja i asistenata i osjećaj povezanosti i zajedništva s ostalim sudionicima. Došla sam doma i pomislila. "E kad bi barem svaki dan bio ovakav!"

  MPL

 • Natka
 • Denis
 • MPL

Come, come, whoever you are.
Wanderer, worshiper, lover of leaving. It doesn’t matter.
Ours is not a caravan of despair. come,
even if you have broken your vows a thousand times.
Come, yet again , come , come.

RumiSubscribe to our email list

Find out in time all the news related to the upcoming Awareness Intensive

CONTACT