Detalji događaja

Awaking – Energija Radosnog Uspjeha

Awaking relaksacija-disanje-kontemplacija

Energija Radosnog Uspjeha
7 tajni istinskog uspjeha
PRAKTIČNI TEČAJ!

Glavni su ciljevi ove radionice:

1. Pročišćenje tijela i uma
2. Povećani dotok životne energije koja nam olakšava ostvarenje životnih ciljeva.
3. Ulazak u povišena/proširena stanja svijesti!

 

Awaking relaksacija-disanje-kontemplacija pored psihičke i fizičke purifikacije te olakšanog i ubrzanog ostvarenje želja nudi i proboj u viša stanja bića.
Relaksacija nudi pomlađujuću kupku živčanom sustavu te općenito tijelu i umu. Ona dovodi do unutarnjeg sklada, uravnoteženosti, harmonije.

 

Evo nekih iskustava s Awaking radionice koju vodi Sw. Brahmajnanananda:

Ja sam noćas duboko spavao i osjetio sam znatnu promjenu u stanju svijesti.

Kod tehnika koje vodite je specifično da, bez obzira kakva bila tehnička realizacija, još danima iza čovjeku ostane povišena svjesnost i pojačan osjećaj unutarnjeg mira. Osjetim to i po količini vremena koje mi treba da se smirim i uđem u meditativno stanje u danima prije i poslije tehnika, a i u stvarima koje radim tokom dana. :-)”

Dragi Swamiji, hvala 

 

Vama i Vašim asistentima na Awakingu, hvala Univerzumu!
Awaking je bio lijepo iskustvo. Za razliku od prvog puta kad sam bila na Vašem „Awaking koktelu“, kad je svjesno povezano disanje bilo prilično bolno iskustvo za tijelo, te sam imala osjećaj da umirem i rađam sebe iz sebe, pri čemu me je u jednom trenutku i strah bilo, ali prepuštanjem to se izgubilo, a sve što je slijedilo iza toga je nepisivo lijepo bilo, ovog puta nije bilo straha, a bijelo-svjetloplava svjetlost je bila puno jača nego prethodnog puta. Poslije je ostala prekrasna lakoća tijela, uma, bez misli, kao da sam se vratila u ono stanje kad sam bila dijete.

PRIJAVE:Za prijavu na radionicu, ispunite prijavni obrazac na stranici (kliknite na ovaj link).

 

 

Informacije o radionici