Detalji događaja

Jednodnevni Intenziv Svjesnosti (ožujak 2017.)

Sve misli koje smo sakupljali i njegovali tijekom našeg života (i onih prošlih, tko vjeruje u njih) utemeljile su put našim svjetovnim željama koje su se nagomilale u formi vrlo snažnih sklonosti (vasana). One pak postoje u obliku sviđanja i nesviđanja a biti će uništene samo u onoj mjeri u kojem čvrsto prijanjamo uz Jastvo, pravo ‘ja’.   – str. 64, Path of Sri Ramana (part three)

Misli naviru čim se iz besanog sna pojavi ideja/osjećaj ‘ja’. Snovi su sačinjeni od naših misli; snovi su naše mentalne kreacije… Dok sanjamo, poistovjećujemo se s našim suptilnim tijelom. Kad se fizički probudimo, identificiramo se s našim fizičkim/grubotvarnim tijelom. Automatski uhvaćeni u identitetu ‘Ja sam tijelo’ ograničavamo se na sićušan dio našeg postojanja. Sukladno tome, naš je život ograničen najviše na tjelesna iskustva. Preko naših osjeta, misli i emocija doživljavamo sebe i svijet oko sebe. Sve su to samo posredna, a ne istinska iskustva. No postoje određene tehnike koje pomažu razotkriti istinu o tome ‘tko sam ja’. Ako želite proširiti svoje vidike, izaći iz dimenzije tjelesnosti i misaonih procesa i time iskusiti sebe neposredno, pozivamo vas na Intenziv Svjesnosti.

Detaljnije o Intenzivu pročitajte ovdje: http://caya.hr/detaljne-informacije/

Datum i vrijeme: 11. ožujak, 2017. subota, od 09:00 do 19:00

Maksimalna grupa: 12 sudionika

Mjesto: Yoga Centar, Ilica 62 (potkrovlje)

Cijena: Cijena jednodnevnog Intenziva iznosi 200 kn po osobi.

Rezervacija i uplata: Rezervirajte svoje mjesto na Intenzivu uplatom u iznosu od 100 kn. Zbog problematike u organizaciji ovakvih radionica, uplatu nije moguće vratiti. Detalje o uplati dobit ćete prilikom prijave.

Prijave: Prijave su otvorene zaključno s datumom 09.3.2017. i automatski će biti zaprimljene nakon što ispunite formular

Formular za prijavu na radionicu

Nakon što ispunite sva obavezna polja ne zaboravite kliknuti na gumb POŠALJI

NAPOMENA:

Konzumiranje cigareta nije dopušteno tijekom Intenziva Svjesnosti. Ukoliko pušite, predlažemo da isto smanjite što je više moguće u danima prije samog Intenziva kako bi izbjegli velike krize. Kofeinski napici nisu dozvoljeni tijekom Intenziva Svjesnosti. Predlažemo da izbjegavate kofein u danima prije samog Intenziva. Osobe koje piju kavu mogu iskusiti jake glavobolje ukoliko ju prestanu naglo dan do dva piti.

Radionica / Datum:

Ime:

Prezime:

Spol:
muški  ženski

Email:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

Država:

Kontaktni telefon:

Datum i godina rođenja:

Zanimanje:

Kakvog ste zdravlja?

Patite li od nekih zdravstvenih ili psihičkih tegoba?

Ukoliko uzimate neke od lijekova za vaše zdavstveno stanje, molimo navedite koje

Kako ste čuli za ovu radionicu?

Da li ste već sudjelovali na Intenzivu Svjesnoti?

Da li ste već sudjelovali na nečemu sličnome?

Koja je vaš glavni razlog sudjelovanja na Intenzivu Svjesnosti?

Postoji li još nešto što bi voditelji Intenziva trebali znati o vama?

Informacije o radionici
 Zagreb
 cayaproject@gmail.com