Detalji događaja

Jednodnevni Intenziv Svjesnosti (svibanj 2016.)

Danas smo svjedoci sve večeg broja različitih kombinacija tradicionalnih tehnika duhovnog razvoja koje se kombiniraju s new age pristupom. U svemu tome, nažalost jako malo ostane onog pravog, istinskog znanja. Nude nam se razna rješenja poput čarobnog štapića koji će nam u jednom danu transformirati cijeli naš život i riješiti probleme. Odmah u startu, da se zna, takvo nešto ne postoji! No ono što je svima njima zajedničko jest razvoj svjesnosti. Čak se i kroz fizičke yoga vježbe tzv. asane, vježba jačanje svjesnosti kroz određenu fizičku pozu i disanje.

Kako potreba ljudi za samorazvojem danas sve više raste, neminovno je da tragamo za starim tradicijskih znanjima koja su preživjela test vremena i koja eto još i dan danas žive na svoj način u modernom dobu.

INTENZIV SVJESNOSTI nije jedna od onih radionica koje vam obećavaju potpunu preobrazbu života u jednom danu, već je osmišljen da sami za sebe dođete do nekih odgovora. Putem drevne tehnike kontemplacije pod nazivom atmavichara, uz stručno vodstvo, pomoći ćemo vam da nadiđete koncepte o samima sebi. Glavna tema radionica biti će Tko sam ja.

Većina će se složiti kako se najmanje pitamo ono što bismo najviše trebali… i vrijeme nam samo proleti a da ne stignemo stati i zapitati se ‘Pa što ja to radim/želim’ i ‘Tko je taj koji sve ovo proživljava?’ Ako si do sada još niste uistinu postavili to pitanje, sada imate jedinstvenu priliku za to. Dođite na Intenziv Svjesnosti i po prvi puta pokušajte saznati pravi odgovor.

Datum i vrijeme : 15. svibanj, 2016. od 08:00 – 20:00

Mjesto: Yoga Centar, Ilica 62 (potkrovlje), Zagreb

Grupa: maksimalno 20 osoba

Cijena: 500 HRK

Rezervacije: Rezervirajte svoje mjesto na Intenzivu uplatom u iznosu od 250 kn. Zbog problematike u organizaciji ovakvih radionica, uplatu nije moguće vratiti. Detalje o uplati dobit ćete prilikom prijave.

Prijave: Prijave su otvorene zaključno s datumom 1.5.2016. i automatski će biti zaprimljene nakon što ispunite formular.

Formular za prijavu na radionicu

Nakon što ispunite sva obavezna polja ne zaboravite kliknuti na gumb POŠALJI

NAPOMENA:

Konzumiranje cigareta nije dopušteno tijekom Intenziva Svjesnosti. Ukoliko pušite, predlažemo da isto smanjite što je više moguće u danima prije samog Intenziva kako bi izbjegli velike krize. Kofeinski napici nisu dozvoljeni tijekom Intenziva Svjesnosti. Predlažemo da izbjegavate kofein u danima prije samog Intenziva. Osobe koje piju kavu mogu iskusiti jake glavobolje ukoliko ju prestanu naglo dan do dva piti.

Radionica / Datum:

Ime:

Prezime:

Spol:
muški  ženski

Email:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

Država:

Kontaktni telefon:

Datum i godina rođenja:

Zanimanje:

Kakvog ste zdravlja?

Patite li od nekih zdravstvenih ili psihičkih tegoba?

Ukoliko uzimate neke od lijekova za vaše zdavstveno stanje, molimo navedite koje

Kako ste čuli za ovu radionicu?

Da li ste već sudjelovali na Intenzivu Svjesnoti?

Da li ste već sudjelovali na nečemu sličnome?

Koja je vaš glavni razlog sudjelovanja na Intenzivu Svjesnosti?

Postoji li još nešto što bi voditelji Intenziva trebali znati o vama?

Informacije o radionici
 Zagreb
 cayaproject@gmail.com