Detalji događaja

Jednodnevni Intenzivi Svjesnosti (14.04.2018. i 12.05.2018.)

Bliži se proljeće. Pupoljci će se uskoro rascvjetati, priroda zazeleniti i ponovo će nas sunce zagrijati. Mi smo dio te prirode i u skladu s njezinim ciklusima, naše se biće spontano budi iz zimskog sna. Uspavani um i kruto tijelo polako mijenjaju svoj ritam. Možda se pitate kakve to veze ima s radionicom Intenziva Svjesnosti?

Ovo je poziv na buđenje koje se prirodno lakše ostvaruje u proljeće a cilj Intenziva Svjesnosti jest PROBUĐENJE, provjetljenje, direktna spoznaja Istine o nama samima. Kao što neke biljke cvjetaju jednom na godinu, tako je i Intenziv Svjesnosti jednogodišnja prilika da direktno iskusite Istinu.

Ljubav, Sreća, Mir, Ispunjenje, Svjesnost, Probuđenje, Istina, Stvarnost, Bog. Ako ste privučeni ovim riječima, dobrodošli na našu radionicu!

Datum i vrijeme : 14. travanj, 2018. i 12. svibanj, 2018. od 09:00 – 19:00

Mjesto: Yoga Centar, Ilica 62 (potkrovlje), Zagreb

Grupa: maksimalno 20 osoba po radionici

Cijena: 200 HRK

Rezervacije: Rezervirajte svoje mjesto na Intenzivu uplatom akontacije u iznosu od 100 kn. Zbog problematike u organizaciji ovakvih radionica, uplatu nije moguće vratiti.

Uplate akontacija za Intenziv 14. travnja, molimo izvršiti najkasnije do 9. travnja, a uplate akontacija za Intenziv 12. svibnja, molimo izvršiti najkasnije do 7. svibnja. Detalje o uplati dobit ćete prilikom prijave putem formulara.

 

Što trebam ponijeti sa sobom na Intenziv?


Sa sobom na Intenziv ponesite:

  • prostirku/karimat ili vreću za spavanje
  • jastučić za meditaciju (onima koji imaju problema s kičmom i teško im je sjediti na jastučiću, omogućit ćemo stolice)
  • pokrivač (ako ste zimogrozni)
  • papuče

Dođite u ugodnoj odjeći koja vas ne steže i ne ometa kako biste što lakše mogli raditi tehniku. Imat ćemo jednu pauzu za ručak u trajanju od sat vremena pa predlažemo da si sa sobom ponesete hranu i piće umjesto da gubite vrijeme tražeći obližnju trgovinu/restoran. Neka to bude laganija vegetarijanska hrana, jer ako se prejedete, nećete moći s punom pažnjom odraditi drugu polovicu Intenziva, koja je jednako važna kao i prva. Ako je želudac prepun, koncentracija na vaš cilj slabi i tehnika se ne može kvalitetno odraditi.

Ostavite kod kuće sve svoje unaprijed stvorene ideje o tome što je prosvjetljenje i kako se do njega dolazi, a sa sobom ponesite aspiraciju prema konačnoj/vječnoj istini odnosno nepokolebljivu težnju da kroz vlastito iskustvo doživite “stvari” onakvima kakve zaista jesu.

Informacije o radionici
 Ilica 62, 10000, Zagreb, Hrvatska
 cayaproject@gmail.com